Ervaren Architect (m/v) gezocht

Ontwerp met ons aan de oplossingen van morgen

Onze portefeuille blijft groeien: we zoeken voor onze vestiging in Groningen per direct gedreven en ervaren architecten, die aan het volledige traject van ontwerp tot oplevering kunnen werken. Met onze vestigingen in Groningen en Amsterdam zijn wij een bureau dat (inter)nationaal opereert in meerdere vakgebieden.

Waarom zijn we op zoek naar jou?

Je bent een architect met minimaal 3 jaar ervaring in deze functie.

Je hebt ervaring met BIM-software en het BIM-proces (liefst met ArchiCAD).

Je hebt aantoonbare ervaring in woningbouw, utiliteitsbouw, stedenbouw en onderzoek, bij voorkeur van ontwerp tot en met uitvoering.

Je hebt een vloeiende beheersing van de Nederlandse taal en kunt je goed uitdrukken in het Engels en/of Duits.

Je kunt goed communiceren en snel schakelen.

Je bent een teamspeler én zelfstandige werker. Je draagt graag bij aan de samenwerkende werkwijze en positieve sfeer waaruit de meest vruchtbare ideeën ontstaan.

Je zet graag je tanden in een complexe ontwerpuitdaging.

Je bent doortastend, proactief en inhoudelijk geëngageerd.

Wat je kunt verwachten

Je werkt aan een aantal projecten tegelijk waarbij je verschillende rollen hebt: in sommige speel je een ondersteunende rol, in andere ben je juist de inhoudelijke spil. Per project bepalen we gezamenlijk de grootte van het team en de meest passende invulling van ieders rol.

Je komt in een hecht samenwerkend team van architecten en technisch ontwerpers. Op vaste momenten, zoals de maandagochtend, spreekt iedereen elkaar en nemen we afgelopen en aanstaande week door. Met zijn allen werken we aan een zeer brede en groeiende opdrachtportefeuille in binnen- en buitenland. We bieden je veel kans je talenten verder te ontwikkelen. Mocht woonruimte een probleem zijn, dan kunnen we meedenken in mogelijkheden (pied-à-terre). Zowel een langere periode in dienstverband als werken op projectbasis behoort tot de mogelijkheden.

De feiten op een rijtje:

  • Arbeidsvoorwaarden en salariëring volgens CAO voor Architectenbureaus (vanaf schaal H)
  • Reiskostenvergoeding op basis van NS-tarieven
  • Een uitdagende fulltime baan, 32-36 uur bespreekbaar
  • Vaste aanstelling mogelijk
  • Thuiswerkdag(en) in overleg
  • Opleidings/ontwikkelingsbudget (in tijd en geld)
  • Doorgroeimogelijkheden afhankelijk van interesse en ambitie

De vacature sluit zodra geschikte kandidaat gevonden is. Interessante kandidaten worden uigenodigd voor een kennismakingsgesprek. Vragen? Neem contact op met één van de partners.
Mail je motivatie, portfolio en cv naar: werken@deuniearchitecten.nl.