Onze coronamaatregelen

Bijgewerkt op 02-04-2020

Kantoor aan huis
Veiligheid en gezondheid zijn het belangrijkst. We doen er alles aan om risico’s voor onze medewerkers en contacten tot een absoluut minimum te beperken. We werken bij De Unie Architecten daarom momenteel in principe thuis. Wanneer fysieke aanwezigheid op kantoor vereist is, hanteren we de richtlijnen van het het kabinet, het RIVM en de GGD. Medewerkers met (familieleden met) elke vorm van milde gezondheidsklachten, zoals lichte verkoudheid, blijven thuis. De beschikbare technische voorzieningen maken het mogelijk dat we met ons team met dezelfde efficiency en zorgvuldigheid aan onze projecten kunnen blijven werken.

Contact digitaal
We onderhouden onze contacten met opdrachtgevers, adviseurs en projectpartners momenteel in principe digitaal. Overleggen vinden via digitale media plaats. We zijn per telefoon en mail gewoon bereikbaar.
Wanneer fysieke aanwezigheid op locatie vereist is, houden we ons aan de richtlijnen van het kabinet, het RIVM en de GGD. Medewerkers met (familieleden met) elke vorm van milde gezondheidsklachten, zoals lichte verkoudheid, blijven thuis. Wanneer er sprake is van onveilige situaties, coronabesmettingen of kwetsbare personen op een betreffende locatie, betreden onze medewerkers de locatie niet. We vragen hiervoor uw begrip.

Optimale oplossing
We blijven ons werk doen binnen de gestelde kaders en richtlijnen en op basis van gemaakte afspraken. Indien dit door de omstandigheden toch bemoeilijkt wordt, gaan we met opdrachtgevers, projectpartners en adviseurs het gesprek aan om de optimale oplossing te vinden.